Pisano Bestratingen voorziet in oprit- en tuinbestrating

Pisano Bestratingen biedt een compleet dienstenpakket. Naast het professioneel aanleggen van tuinbestrating, opritten, onderhoudsvriendelijke bestrating, natuursteenbestrating of sierbestrating ontzorgen wij in de complete aanleg van de tuin of oprit. Van planning tot oplevering bieden wij snelle service van hoge kwaliteit. Mocht u wensen hebben wat betreft borders, plantenbakken, tuinmeubelen of ornamenten dan regelen wij het complete plaatje.

 

Verbinding tussen huis en tuin

Om de bestrating perfect aan te laten sluiten op de wensen voor de tuin of oprit is het belangrijk eerst de wensen door te nemen in een persoonlijk gesprek. Kiest u voor sierbestrating of een strakke bestrating? Met klinkers, natuursteen, Schellevis tegels of grind? Waar komen de borders en hoe zorgen we voor een goede afwatering? Al deze facetten worden met u besproken voordat we een planning opstellen. Daarbij kijken we ook of partners ons werk ondersteunen. Alles wordt door ons geregeld zodat u volledig wordt ontzien.

 

Wij zijn gespecialiseerd in

  • Bestratingen
  • Sierbestrating
  • Natuursteenbestrating
  • Onderhoudsvriendelijke bestrating (gevoegd tegelwerk)
  • Bestrating van wegen en opritten

 

Neem nu contact op met Pisano Bestratingen om de mogelijkheden voor u door te nemen of direct een offerte aan te vragen.