Pisano Bestratingen: snelle service

Pisano Bestratingen is een professional voor particuliere en zakelijke afnemers. Naast bestratingsspecialist zijn wij door jarenlange ervaring veel meer dan één van de aannemers die u inhuurt. Van planning tot oplevering ontzien wij u in alle rompslomp die bij een verbouwing van een tuin of oprit komt kijken. Zo onderhouden we het contact met de hovenier en plaatsen wij wanneer wenselijk zelfs het tuinmeubilair.

 

Sierbestrating die past bij de tuin

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van sierbestrating voor tuinen en oprit waarbij we advies uitbrengen over de tuintegels in combinatie met uw wensen. Een moderne tuin vraagt immers om een andere tegel dan een klassieke tuin. Wij adviseren op het gebied van uitstraling en onderhoud en houden altijd rekening met het kwaliteitsniveau.

 

Onderhoudsvriendelijke bestrating

Of u nu kiest voor bijvoorbeeld natuursteen, schellevis tegels of klinkers, wij zorgen altijd voor een onderhoudsvriendelijke bestrating en in samenwerking met de hovenier realiseren we bovendien een geheel onderhoudsvriendelijke tuin. Zo hoeft u alleen maar te genieten van de nieuwe tuinbestrating.

 

Kiezen voor Pisano Bestratingen

De keuze voor Pisano Bestratingen is snel gemaakt wanneer u voor kwaliteit en service kiest.

  • Wij ontzorgen u volledig
  • Onderhouden het contact met andere aannemers wanneer gewenst
  • Bezitten uitgebreide kennis over bestrating, sierbestrating en zelfs natuursteenbestrating
  • Zeer goede prijs voor kwaliteitswerk
  • Gespecialiseerd advies over de keuze voor specifiek tegelwerk

 

Pisano Bestratingen voor bedrijven

Regelmatig werkt Pisano Bestratingen als onderaannemer voor bedrijven. Wij hebben aan een woord genoeg. Professioneel en met een no-nonsense mentaliteit voorzien wij bedrijfstuinen en parkeerlanen van de geschikte bestrating. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met wegenbouw.

 

Neem contact op met Pisano Bestratingen voor advies of een offerte.